خاتمی: همچنان دوگانگی در کلام و در عمل
سرانجام خاتمی بنا بر" وظیفه اخلاقی" که به نظر او از قدرت منصب ریاست جمهوری ولو برای "نجات اینده کشور" و "به درخواست های گسترده ی اقشار مختلف و وسیع مردم در سراسر کشور" بسیار مهمتر بود از عرصه انتخابات کناره گیری کرد.
خاتمی عرصه را برای میرحسین موسوی باز گذاشت با گفتن اینکه بر این باور است که " مهندس موسوي، براي ايجاد تغيير در شرايط کنوني شايستگي لازم را دارند، هرچند ممکن است تفاوت ها و تمايزهايي در نظر و عمل وجود داشته باشد" . حالا سوال این است اگر به معیارها و باورها و ارزشهای سید محمد خاتمی باور داشته باشیم، ایا با معیارهای ایشان میر حسین موسوی قبل از شروع بازی نباید بازنده اعلام و یا بی اخلاق شناخته شود. چرا که خاتمی را بازی داد چیزی که خود خاتمی هم به تلویح تلخی اشاره کرده است :"اينک جناب آقاي مهندس ميرحسين موسوي هرچند دير، آمادگي خود را براي نامزدي به طور رسمي اعلام کرده اند.
خاتمی هر چند از موسوی نهایت حمایت را کرد اما اگر بنا بر آنچه او کرد، برای هرگونه عملی ولو برای نیل به عالی ترین هدفها باید اخلاق را رعایت کرد با همین معیار از میرحسین موسوی که رفتار اخلاقی در مقابل خاتمی نداشت نباید دفاع و حمایت کرد.
موسوی اگر توانست خاتمی را تنها بگذارد، همه را زود و دیر به تلخی و تندی تنها خواهد گذاشت چرا که ایشان بنا بر احساس وظیفه انقلابی و دینی پا به عرصه گذاشته و نه دغدغه اخلاق و حکایت روز من و تو. حرف موسوی حرف من نخواهد بود و خودش هم مطمئناً چنین ادعایی نخواهد داشت.
موسوی از ابتدا به مثابه احمدی نژاد عمل می کند: از ابتدا خودرا وامدار هیچ گروهی و هیچ فردی بزرگ یا کوچک نمی کند که بتواند فقط آنچه خودش می خواهد و تصمیم فردی و یا حلقه تنگ دورش خواهد بود را عمل کند حتی به قیمت شکستن اعتبار سید محمد خاتمی که بعد از این همه زحمت و آمادگی و انرژی روانی صرف شده ملت، عرق خجالت را جوهرنامه انصراف خود کند.
جالب است که ما لابد باید بدویم به میدانها و خیابانها و همه رنج و زحمت و دردسر حمایت از موسوی را بدهیم بی آنکه هیچ قولی ، حرفی ، اشاره ای به درد دل من و تو کرده باشد و هیچ قولی برای بهتر کردن روز ما و نه تحقق رویاهای انقلاب و حکومت نداده باشد. موسوی، یفعلاً دراندازه های احمدی نژاد ظاهر شده است با همان منش، با همان شروع، و همان تمرکز ها.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر